Pagina de start a forumului Harry Potter FORUM -> ~~Ralph Fiennes(Voldemort)~~

..::Ralph Fiennes(Voldemort)::..

Autor    Thread Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
Harry
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 01/Sep/2007
..::Ralph Fiennes(Voldemort)::..

Nume real
Ralph Nathaniel Fiennes

Locul nasterii
Anglia

Data nasterii
22.12.1962
Poza:

..::Ralph Fiennes(Voldemort)::.. ..::Ralph Fiennes(Voldemort)::.. ..::Ralph Fiennes(Voldemort)::.. ..::Ralph Fiennes(Voldemort)::..

Ralph Fiennes este unul dintre putini actori de astazi care sa aiba succes la Hollywood si in acelasi timp sa aiba o educatie teatrala solida. A terminat the Royal Academy of Dramatic Arts (RADA) din Londra si a jucat in numeroase puneri in scena ale pieselor lui Shakespeare, ceea ce este un tur de forta pe care putini actori populari de astazi reusesc sa il faca. A obtinut in 2001 the Tony Award pentru Hamlet care s-a jucat pe Broadway si in care a facut un rol magnific, fiind cel mai reusit Hamlet dupa parerea mea de la Lawrence Olivier incoace. (el chiar este numit in presa "noul Olivier")
Consider ca este un actor complet si de la care se pot invata foarte multe, daca ar fi sa ne gandim numai la tehnica teatrala pe care o transpune in film si il face sa fie atat de extraordinar. Mai cred si ca ar fi meritat Oscar pentru Pacientul Englez si Lista lui Schindler. Este unul din actorii in fata carora eu imi "scot palaria".

Mesaj 02/09/2007 18:22 
 Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat  Raspunde cu citat (quote)  
  Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:      
Creaza un subiect nou Raspunde la subiect

Mergi direct la:  

<  Last Thread | Next Thread  >

Forum Rules:
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum